Logo Oudholland Kantoormeubelen

Start uw dag goed

27-06-2017 door Oudholland

Als we ’s ochtends wakker worden, lopen we niet altijd over van energie. De ene persoon start makkelijker op, dan een ander. Maar hoe fijn zou het zijn om de dag energiek te beginnen én te eindigen. We hebben drie tips voor u om fris te starten. En we hebben een prachtig product om de dag fit door te komen.

Start de dag fit met deze top 3.

1. Sport en luister naar inspirerende zaken
Duur: 25 tot 40 minuten

Als je ’s ochtends gelijk sport dan stroomt er dopamine door uw lichaam. Dat zorgt ervoor dat u zelfverzekerder en productiever aan de slag gaat. Terwijl u aan het joggen, fietsen of fitnessen bent, luistert u naar audioboeken of podcasts die inspireren. Zo werkt u ’s morgens aan zowel uw fysieke als mentale vooruitgang. Na een tijdje heeft u op deze manier honderden boeken ‘gelezen’. 

2. Schrijf uw doelen op
Duur: 5-10 minuten

Uw hersenen zijn het actiefst direct nadat u wakker wordt. Door op dat moment de dag door te nemen, krijgt u met een beetje oefening goede en creatieve ideeën
 

3. Kijk niet direct naar uw e-mail en sociale media 
Duur: 0 minuten

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 80% van volwassenen binnen het kwartier nadat ze wakker zijn hun berichten en mail checken. Niet handig om te doen. Waarom?
  1. Door de dag te beginnen met een blik op de prioriteiten van andere mensen start je je dag reactief. 
  2. Dat is niet alleen belemmerend voor uw eigen planning, het blokkeert ook uw creativiteit. 

Voor deze ochtend is dat niet zo erg, want u heeft nu 3 goede tips om de dag morgen anders te starten.

Gezond zitten geeft energie
Om de dag fit te blijven, willen we u graag kennis laten maken met onze BMA Axia 2.3 Smart Active. Deze stoel zorgt ervoor dat u echt goed zit. De bijpassende app communiceert tussen u en de stoel en geeft aan wanneer het tijd is om te gaan bewegen. Zo zit u optimaal én u beweegt voldoende.

Bij Oudholland weten we alles over Arbowetten en de richtlijnen voor een gezonde werkplek. Het is bewezen dat we prettiger werken en met meer energie weer naar huis gaan, als we een comfortabele werkplek hebben. Daar werken wij graag aan mee. Meer weten? Neem contact met ons op.

Delen op

Start uw dag goed
Kunnen wij u verder helpen? Vul hier uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u maandag terug!
© 2019 Oudholland Elburg B.V.  
Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder